vai al contenuto della pagina vai al menu di navigazione
  • PUBLICATIONS
    • Books
  • EXHIBITIONS
  • ONLINE CATALOGUES
  • it
  • en
Menu
  • HOME
  • FOUNDATION
    • US
    • STORY
    • CONSTITUENT BODIES
    • Federico Zeri
  • PHOTO ARCHIVE
    • Photo library
    • Zeri collection
    • Other collections
    • Documents attached
    • Activities
    • Consultation
  • LIBRARY
    • Zeri Library
    • Auction catalogues
    • Other collections
    • RAI Teche Videos
  • EVENTS
    • Meet in the library
    • Study days
    • Lectures
    • Exhibitions
    • Proiezioni
  • LEARNING
    • Courses and seminars
    • Fellowships
    • Internships
  • SUPPORT
    • Supporters
    • Adopt an artist
  • PUBLICATIONS
    • Books
  • ONLINE EXHIBITIONS
  • ONLINE CATALOGUES
    • Photo archive catalogue
    • Library catalogue
    • Auction catalogues
Vai alla Homepage del Portale di Ateneo
Vai alla Home testata 11
Tu sei qui: Home › Online Catalogues › Photo archive catalogue › Photograph
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Invia ad un amico

Gemäldegalerie der Akademie der Bildenden Künste — G. A. Recco "Küchenstilleben". Vienna Accademia

  • Gemäldegalerie der Akademie der Bildenden Künste — G. A. Recco
 Go to the work of art entry

CLASSIFICATION

208684
Fondazione Federico Zeri, Archivio fotografico
Fototeca Zeri
Natura morta
44. Natura morta italiana 21
1. Giuseppe Recco 1
NM_0044/1/44

OBJECT

positivo
1
BN - gelatina ai sali d'argento/ carta baritata
mm 228 × 163 (supporto primario)

SUBJECT / TITLE

Interno di cucina con carne macellata, pane e salumi — dipinto
Recco Giuseppe (Pisquillo)
G. A. Recco "Küchenstilleben". Vienna Accademia
manoscritto sul verso
insieme

PHOTOGRAPHER

Gemäldegalerie der Akademie der Bildenden Künste
Gemäldegalerie der Akademie der bildenden Kunste Wien
timbro

Dating

XX (1957/01/14 - 1957/01/14)
data

SHOT

1957/ ante

PRODUCTION AND PUBLISHING

Galleria Nazionale d'Arte Antica
collezionista
Galleria Nazionale d'Arte Antica - Roma
Roma
1957/ post
timbro

WORK OF ART

Recco Giuseppe, Interno di cucina con carne macellata, pane e salumi
  • Transparent administration
  • Newsletter
  • Contacts
  • Credits

Follow us:

  • Facebook
  • Youtube

Data Licence: Attribution-NonCommercial 4.0 International

Images Licence: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International

Portale unibo © Copyright 2016 - FONDAZIONE FEDERICO ZERI - Università di Bologna - piazzetta Giorgio Morandi, 2 - 40125 Bologna - Partita IVA: 10561041004